De Drone Cup Finals rocks

VMBO, HAVO, VWO, TECHNASIUM

TECHNIEK IN DE KLAS

Eenentwintig scholen, twaalfhonderd leerlingen, zesenveertig raceteams, tien finalisten, slechts één winnaar

Het eerste jaar van de Drone Cup Finals was een groot succes! Meer dan 40 obstakels zijn gebouwd en meer dan 40 drones zijn gemodificeerd.

Maak kennis met het meest innovatieve programma voor techniek (vmbo borging in o.a. D&P, PIE) en OOL. De Drone Cup Finals is een geaccordeerde technasium opdracht. Techniek, creatief denken en samenwerken staan centraal. Maak kennis met de techniek van de toekomst, maak kennis met de drones! Met inzet van gamification. Wil je komend jaar ook meedoen met jouw school?

Tevens bieden wij de masterclass “leren innoveren” voor docenten. Hierin leggen we uit hoe innoveren in je hersens werkt, we geven een doorkijk naar de wereld van (over)morgen en het belang van innovatief vermogen (zelfredzaamheid) in een steeds sneller veranderende samenleving. En we geven je tools en technieken die je in al je lessen kan gebruiken. En natuurlijk leer je ook zelf vliegen met een drone!

Wij dagen VO leerlingen uit door 21st century skills te trainen en ze concreet aan de slag te zetten met drones. Inspiratie rondom techniek gegarandeert!

Doorlopende leerlijn VMBO – MBO

Techniek Innovatiehuis ROC Mondriaan

Drone Cup finals 2018

 Koepelhal Tilburg

Vliegles brugklassers

Sophianum Scholengemeenschap

Onze VO pilotschool

Jeroen Bosch College

Ook meedoen met de Drone Cup Finals 2019 – 2020?

De inschrijving is geopend!

15 + 8 =