Techniek leren door te doen! 

Wij van FutureMindz bieden gave techniek workshops en trainingen voor het onderwijs aan. 

Wil jij een workshop of training van FutureMindz? Kijk dan hieronder.

Techniek Workshops

Ben jij op zoek naar een leuke techniek workshop

Welkom bij onze actieve workshops met techniek!
We bieden workshops aan waarin kinderen op een actieve, spelende manier kennis maken met techniek.  Elke workshop bevat een geschikte opbouw voor kinderen vanaf 8 jaar om met onze technieken aan de slag te gaan. 

Onze techniek workshops helpen kinderen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doen we door onze speciaal ontworpen techniek workshops waarin techniek en creativiteit samen komen. Kinderen leren techniek door te doen! 

Onze trainers hebben veel expertise op het gebied van het geven van workshops. Elke workshop wordt gegeven door een trainer die affiniteit heeft met het onderwijs. 

Trainingen Onderwijs

Wij verzorgen verschillende trainingen voor onderwijspersoneel zoals leerkrachten, directeuren, ICT-ers en docenten. 

Onderwijzend personeel heeft namelijk de belangrijkte taak om leerlingen te inspireren voor techniek en ze voor te bereiden op het uitoefenen van een bepaald beroep. 

FutureMindz neemt dit werk grotendeels uit handen door middel van ons innovatief lesmateriaal en het trainen van onderwijzend personeel. Wij bieden gerichte trainingen omtrent ons lesmateriaal zodat jij zelfverzekerd aan de slag kan! 

Neem contact met ons op en we bekijken graag samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op aanvraag zijn trainingen eventueel op maat te maken. 

Waarom een techniek workshop van futuremindz?

 Onze techniek workshops zijn niet alleen educatief, maar ook leuk! Kinderen krijgen de kans om te techniek te leren door te doen door middel van spannende activiteiten en leuke challenges! 

Onze trainers zijn ervaren professionals in technologie en onderwijs, klaar om vragen te beantwoorden, enthousiasmeren en te inspireren.

Onze techniek workshops bevorderen teamwork en helpen kinderen nieuwe vrienden te maken met gedeelde interesses.