MAAK JOUW TECHNIEKLESSEN SUPER INSPIREREND

Vliegen er al drones in jouw klas? Weten jouw leerlingen hoe ze een drone moeten programmeren of hoe ze een drone moeten bouwen? Drones zijn het perfecte middel voor inspirerend techniekonderwijs. Zij motiveren leerlingen om net die extra stap te zetten. Onze lesmodules vormen een doorlopende leerlijn met drones.

We nemen leerlingen mee in de wereld van maker-space, coding labs, droneracen en vette dronetechniek met uitdagende lesmodules waar design thinking, creatief denken en handelen, probleemoplossend denken en zelfstandig werken centraal staat.

Voor wie?

Onze lesmodules zijn geschikt voor het vmbo, mbo, havo, vwo en voor technasia. Voor het vmbo is het lesprogramma geborgd in onder meer D&P, PIE en OOL. De Drone Cup Finals heeft zich al bewezen als doorlopende leerlijn van po naar vo en wordt ook al ingezet als doorlopende leerlijn van vmbo naar mbo.

LANDELIJKE FINALE

Het lesprogramma heeft een doorlooptijd van 6 à 8 weken en wordt afgesloten met een super vette dronerace op de eigen school. De beste piloten, dronebouwers en obstakelbouwers van de school mogen door naar de landelijke finale.

Ga aan de slag!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze lesmodules?