BRENG TOFFE TECHNIEK NAAR JOUW KLAS!

Techniek als drones, VR en robots zien wij als hét middel om basisschoolleerlingen vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben in een wereld die sneller verandert dan ooit. We laten leerlingen kennismaken met deze game changing technieken door de geschiedenis in te duiken en een vooruitblik te geven Zo creëren we een contextrijke leeromgeving om aan de slag te gaan met de challenge in onze lesmodules.

Vraag een informatiepakket aan over onze lespakketten voor het primair onderwijs

Jimmi uit groep 6 over de Drone Cup

‘De lessen die we kregen waren echt super gaaf! Ik wist al het een en ander over drones, maar ook sommige weetjes nog niet. In de tweede les hebben we zelf obstakels bedacht en de ideeën gepresenteerd. Eén groepje heeft het obstakel verder gemaakt. De vlammen zijn gaaf! Het leukste vond ik het vliegen met de drone! Als je van gamen houdt, het is eigenlijk precies hetzelfde! En je kan ook buiten met een drone vliegen! Dus je kan gewoon gamen, maar dan buiten’’

WIST JE DAT WE MEERDERE KEREN OP TV ZIJN GEWEEST?
Kijk het filmpje van het Jeugdjournaal en van Hart van Nederland.
Verschillende modules voor primair onderwijs
Platform Promotie Techniek heeft de Drone Cup Finals meteen omarmd en ondersteunt met mankracht en financiën. Het event draagt op een bijzondere en enthousiaste manier bij aan het promoten van techniek onder jongeren, hun ouders en leerkrachten.
Het was tof om te zien hoe mijn leerlingen in no time zelfstandig aan het werk waren. En met wat voor verrassende oplossingen ze kwamen. En wat een super professionele trainers!
FutureMindz heeft voor ons een workshop speciaal voor directeuren georganiseerd. Het was zo inspirerend dat we direct met alle scholen in de stichting aan de slag zijn gegaan met de Drone Cup. Wat een energie geven die gasten!
Afgelopen maand hebben de leerkrachten van FutureMindz les gegeven. De kinderen waren zeer enthousiast geworden. Het enthousiasme van de leerkrachten werd sterk overgedragen! Het was top, nu gaan we oefenen met het vliegen van de drones om een spannende race te houden! Ook de creatieve kinderen komen aan bod met het maken van een obstakel. Bedankt Jordy en Tim!
Wij hebben FutureMindz al meerdere malen ingezet. De Dronecup is een super leerzaam, leuk en innovatief project wat helemaal past bij de belevingswereld van de kinderen. Het project wordt gegeven door kundige en enthousiaste workshopleiders. Echte aanrader voor scholen en bedrijven die iets willen met onderwijs van de toekomst.
Ik heb in mijn functie als Mediacoach bij Bibliotheek Noordwest Veluwe regelmatig contact met FutureMindz voor oa workshops (Drone Cup en My VR world) in onze bibliotheken. We zijn erg tevreden over deze organisatie, de medewerkers zijn erg kundig en vriendelijk, de workshops zijn fantastisch. Aanrader!
Superleuke lessen!! De kinderen hebben veel geleerd en worden gestimuleerd om creatief te denken/handelen. Veel interactie en het is natuurlijk supervet om met een drone te mogen vliegen. Zeker een aanrader!
Meer informatie over de lesmodules en de tarieven?
Vraag hier ons informatiepakket aan
of neem contact op!