TOFFE TECHNIEK IN HET SPECIAAL ONDERWIJS!

Techniek als drones, VR en robots zien wij als hét middel om leerlingen in het speciaal onderwijs vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben in een wereld die sneller verandert dan ooit. We laten leerlingen kennismaken met deze game changing technieken door de geschiedenis in te duiken en een vooruitblik te geven. Zo creëren we een contextrijke leeromgeving om aan de slag te gaan met de challenge in onze lesmodules. Al onze lesmodules zijn op maat gemaakt voor het speciaal onderwijs. Benieuwd welke lesmodules dit zijn? 

Drone Cup Xpect Primair

Zelf ervaren en doen!

Professionele leerkrachten werken samen met de leerlingen aan de futureproof vaardigheden zoals creatief denken, digitale geletterdheid, innoveren, samenwerken, experimenteren, onderzoeken en probleemoplossend denken. Vaardigheden die spelenderwijs worden aangeleerd om te kunnen functioneren in de samenleving van overmorgen. We volgen de onderzoekend en ontwerpend leren cyclus. De leerlingen leren door zelf te ervaren en te doen.

Heb jij onze gave aftermovie van de Drone Cup Special al gezien?

Kijk dit filmpje! Het is alweer een paar jaar geleden, en inmiddels ziet alles er heel anders uit dan toen. Maar wat was dit gaaf zeg!

Vette techniek voor in het speciaal onderwijs
Meer informatie over de lesmodules en de tarieven?
Vraag hier ons informatiepakket aan
of neem contact op!