Futuremindz Academy – hoe start je met één van onze 5 lesmodules

Onze lesmodules nu nog praktischer voor leerkracht en docent! Wij hebben onze digitale leeromgeving gelanceerd, van alle gemakken voorzien voor iedere leerkracht of docent. Je wordt stap voor stap meegenomen in onze lesmodules!

Log in op onze FutureMindzacademy, maak een account aan met je e-mailadres en krijg toegang tot onze omgeving. 

De FutureMindzacademy – onze digitale leeromgeving – bevat bijna al onze lesmodules. Op deze manier is de stap jou als  leerkracht nog kleiner zodat je meteen aan de slag kan gaan met een van onze gave lesmodules. Maak leerlingen enthousiast met ‘bouw je eigen drone’ of laat jouw groep kennis maken met de ‘drone cup’. 

Onze Futuremindz leerkrachten hebben al hun eigen kennis en ervaringen gebruikt bij het vormgeven van de leeromgeving zodat het op en top aansluit bij het onderwijs van nu. 

Voordelen

Jouw leerlingen gaan aan de slag met toffe lessen. Ze komen van alles te weten over VR, drones en robots. Met onze lessen geef jij jouw leerlingen een ervaring om nooit te vergeten. 

  • Lesmateriaal altijd snel bij de leerkracht/docent
  • Stel snel uw vraag in onze helpdesk 
  • Bevat een inspiratie platform voor het delen van ideeën en stellen van vragen
  • Zorgt voor een soepel overgang na het volgen van een van onze gastlessen
  • Geeft een duidelijk overzicht van al onze inspirerende lesmodules geschikt voor jouw klas
 

Lessen 

 
Techniek is hét middel om basisschoolleerlingen vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben in een wereld die harder verandert dan ooit. Innoveren, samenwerken, experimenteren, onderzoeken en probleemoplossend denken… het zijn er slechts een paar, maar ze komen allemaal samen in de lessen op onze digitale leeromgeving ‘Futuremindzacademy‘. Met gave techniek en fun lesmethodes leren ze dit spelenderwijs in onze lesmodules. 
 
 

Alles voor jouw techniekonderwijs op één plek

 

Meer weten? Maak een gratis account aan en kijk eens rond.

kosten

In de Futuremindz academy vindt je al onze inspirerende lesmodules met daarbij (gratis) extra opdrachten. De extra’s zijn voor elke gebruiker van de omgeving gratis te gebruiken. De lesmodules zoals My VR World, Drone Cup Finals, Bouw je eigen drone  zijn te gebruiken na aankoop van een van onze pakketten. 

Na aankoop van  onze lesmodules in de Futuremindz academy krijg je één schooljaar toegang tot het lesmateriaal in onze omgeving. Langer gebruik maken van onze omgeving en onze lesmodules? Neem dan contact op, samen kijken we wat voor jouw school het beste werkt!

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in onze Futuremindz academy omgeving? Volg ons en mis niets!

Deel dit artikel