Teambuilding

Train je innovatieskills op een super gave manier … met drones! Vlieg je team ver de 21ste eeuw in met de workshop ‘Zwermen in de praktijk’. 

Je hebt ze vast weleens gezien. De spectaculaire droneshows in China. En heb je ze nog niet gezien, dan zie je ze tijdens onze workshop. In deze droneshows zwermen de drones in vooraf vastgelegde patronen. Een super inspirerend uitgangspunt om met elkaar aan de slag te gaan vonden wij, want er komt heel wat bij kijken om op deze manier samen te werken, te creëren en af te stemmen. De show in China vereiste een maandenlange voorbereiding met veel missers, voordat alle drones waren voorgeprogrammeerd en ze een echte zwerm vormden.

Wij geloven in leren door te doen. Dus dat gebeurt ook tijdens deze workshop. De challenge is om een gave zwermformatie en een bijbehorend obstakel voor een mini-drone te ontwerpen en te realiseren. Je werkt daarvoor volgens het internationaal erkende Design Thinking proces. Het is een les Onderzoekend en Ontwerpend Leren in de praktijk!


“FutureMindz heeft voor ons een workshop speciaal voor directeuren georganiseerd. Het was zo inspirerend dat we direct met alle scholen in de stichting aan de slag zijn gegaan met de Drone Cup. Wat een energie geven die gasten! ”

Gérard Massar
Directeur basisschool Christoffel

De workshop duurt drie uur en wordt begeleid door onze FutureMindz trainers.

Zwermen in de praktijk is geschikt voor alle teams die hun innovatieskills willen ontwikkelen. 

Meer weten of offerte aanvragen?

Mail naar danielle@futuremindz.nl of bel 06 28 88 48 32

Of gebruik onze contactpagina >>>

Deel dit artikel