Zwermen in de praktijk

Teambuilding 

MET JE TEAM AAN DE SLAG?

Train je innovatieskills op een super gave manier … met drones! Vlieg je team ver de 21ste eeuw in met ‘zwermen in de praktijk’. 

Je hebt ze vast weleens gezien. De spectaculaire droneshows in China. En heb je ze nog niet gezien dan tonen wij ze tijdens onze workshop.

In deze droneshows zwermen de drones in vooraf vastgelegde patronen. Wij vinden dit een inspirerend aanknopingspunt om met elkaar aan de slag te gaan, want er komt heel wat bij kijken om samen te werken, te creëren en af te stemmen. De show in China vereiste een maandenlange voorbereiding met veel missers, voordat alle drones waren voorgeprogrammeerd en ze een echte zwerm vormden.

Nu geloven wij in leren door te doen. En dat gaan we dus ook met de deelnemers aan deze workshop doen. We hebben een passende challenge: ontwerp en realiseer een vet gave zwermformatie en bijbehorend obstakel voor de mini drone.

Het samenwerken is hierbij natuurlijk erg belangrijk, omdat er meerdere drones tegelijk bestuurd moeten worden en in de bedachte formatie door of om het obstakel moeten vliegen. Dronepiloten en obstakelbouwers moeten dan ook alles met elkaar afstemmen om het tot één geheel te maken.

De aanpak gaan we doen zoals we ook de lessen opbouwen bij de Drone Cup, namelijk via het internationaal erkende Design Thinking proces. Een OOL les in de praktijk.

Onze FutureMindz trainers begeleiden jullie tijdens de gehele workshop. Duur 3 uur. 

 

The drones are coming! And they are here to stay. In het onderwijs, voor wegeninspecties, voor hulpdiensten … en dat gaat maar door!

Het resultaat van een workshop ‘zwermen in de praktijk’. 

Wat kan er allemaal al met het ‘zwermen

Wil jij met je team Ook meedoen?

1 + 15 =