Over Ons

FutureMindz stimuleert innovatiekracht door middel van vette inspirerende techniek en gamification.

Toekomstgericht leren,
21-eeuwse vaardgheden trainen

Wij geloven dat de 21-eeuwse vaardigheid ‘innovatie’ (kritisch, probleemoplossend denken en creatief denken en samenwerken), techniek en gamification de katalysatoren zijn om PO, VO, MBO, HBO en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. FutureMindz ondersteunt en professionaliseert schoolteams uit het primair en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs in het uitvoeren van leersituaties en leerlijnen die zich richten op het trainen van 21st century skills. In het bijzonder de innovatievaardigheid van leerlingen én leerkrachten. Dat doen we ook in het bedrijfsleven.

Iedereen kan leren innoveren

Natuurlijke nieuwsgierigheid en alom aanwezig plezier zijn de motor van elk leerproces. Iedereen kan leren innoveren. Wij dagen jonge mensen uit om zelf te denken en te doen. Fouten maken mag. Het moet eigenlijk zelfs een beetje.

meet the team

IMG_9738

Daniëlle

FutureMindz-eigenaar &
innovatie-expert

Passie voor omdenken en het stimuleren van innovatiekracht  bij jongeren.

Daniëlle is geschoold in België in innovatieskills. Ze heeft deze jarenlang toegepast in het bedrijfsleven, en is nu aan de slag in het onderwijs. Oh ja, van huis uit is ze jurist. En als je zelfs als jurist kan innoveren dan weet je zeker … innoveren is te leren. Binnen team FutureMindz is Daniëlle de organiserende tak.

Jordy

Jordy

FutureMindz-eigenaar &
onderwijsspecialist

Jordy is in het dagelijks leven basisschoolleraar, hij doet dit met  onwijs veel passie. Daarnaast is hij  een van de vaste trainers van FutureMindz. Jordy is ook een expert in drones! Hij vliegt als de beste en doet ook het onderhoud.

06 45 70 98 46

jordy@futuremindz.nl

Tim-2

Tim

FutureMindz-eigenaar &
onderwijsspecialist

Tim is parttime basisschoolleraar. Lesgeven is zijn tweede natuur. Tim heeft zich gespecialiseerd in 21-eeuwse vaardigheden en executieve functies . Hij is een van de vaste FutureMindz trainers. Tim is onze expert voor de programmeerbare drone. Hij houdt zich ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe lesmodules.

06 30 13 81 85

tim@futuremindz.nl

Evy

Leer- en ontwikkelingsspecialist
bij FutureMindz

Meiden en drones gaan prima samen. En Evy geeft het goede voorbeeld. Evy is ook chef social media bij FutureMindz.

image

Judith

Leer- en ontwikkelingsspecialist
bij FutureMindz

Judith is een echte teamplayer. Haar credo? ‘Order, order!’

image

Roos

Leer- en ontwikkelingsspecialist
bij FutureMindz

Meiden en drones gaan prima samen. En Roos geeft samen met Evy het goede voorbeeld.

Jelle

Leer- en ontwikkelingsspecialist
bij FutureMindz

Jelle van Gastel staat parttime voor de klas. Echter wordt hij van het ontwikkelen van onderwijs pas echt enthousiast. Hij ontdekt op dit moment de wereld van het programmeren en is druk bezig met manieren om kinderen deze wereld ook te laten ontdekken. Daarnaast verzorgt hij de lessen van FutureMindz met erg veel passie!

Sanne

Leer- en ontwikkelingsspecialist
bij FutureMindz

Sanne van der Linde is ‘chef social media’ bij FutureMindz. Daarnaast verzorgt Sanne de lessen van FutureMindz met erg veel passie en plezier! 

Samenwerken? Leuk!

Heb je iets met innovatie, drones, VR, of andere gave innovatieve technieken? Of vind je ons gewoon wel tof? Dan komen we graag met je in contact.

Natuurlijk ook als je ons een warm toedraagt en wellicht iets wilt sponsoren, bijvoorbeeld drones voor op scholen.

Wij werken al samen met:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.