Onze passie ?! 

Het stimuleren van innovatiekracht door middel van vette inspirerende techniek en gamification. En drones natuurlijk!

Aanpak

Toekomst gericht leren door te doen en te denken 

Wij laten wij  de 21eeeuwse vaardigheid “innovatie” (kritisch denken, probleemoplossend denken, creatief denken en samenwerken), techniek en gamification de katalysator zijn om PO, VO, MBO, HBO en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. Met als grootste afsluiting de landelijke drone race finale voor middelbare scholieren. Afgelopen jaar in het hart van Tilburg. FutureMindz ondersteunt en professionaliseert schoolteams uit het primair en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs in het uitvoeren van leersituaties en leerlijnen die zich richten op het trainen van 21st century skills. In het bijzonder de innovatievaardigheid. Voor zowel de onderwijzers als de leerlingen. En natuurlijk ook voor het bedrijfsleven.

Kernwaarden

Waar staan wij voor?

Iedereen kan leren innoveren Wij gaan uit van de natuurlijke nieuwsgierigheid en het alom aanwezige plezier als de motor van elk leerproces Wij dagen jonge mensen uit om zelf te denken en te doen Fouten maken mag. Moet eigenlijk wel een beetje 🙂 Wij werken voor en door jonge mensen “practise what you preach”

Waar zijn we allemaal al geweest?

We trainen juffen, meesters, docenten en leerlingen door het hele land. Van Limburg tot Friesland. Een aantal scholen hebben aangegeven dat je hun mag bellen als je meer wilt weten. Maak er gebruik van als je nog twijfelt of we wat voor jouw school kunnen betekenen!

CBO Meilan in Friesland

ROC Mondriaan in Den Haag

Aantal VO scholen

Aantal PO scholen

Toekomstgericht leren door te doen en te denken.

Contact

Telefoon

06 28 88 48 32

Mail

danielle@futuremindz.nl

vestigingsadres

p/a Hart Nibbrigkade 66, Den Haag

Kamer van Koophandelnummer

68792816

Rabobank

NL53RABO0319425436