Pak samen met de rekenrobot
rekenachterstanden aan!

FutureMindz & Robots in de Klas hebben de handen inéén geslagen voor innovatief onderwijs! De achterstanden in het rekenonderwijs brachten ons bij de vraag hoe we de inspirerende techniek van de robot kunnen inzetten om leerlingen te ondersteunen bij het rekenen. Dit heeft geleid tot de rekenrobot in het onderwijs!

Workshop met de rekenrobot in de klas

Robots in jouw klas!

Robots NAO en Alpha-Mini helpen leerlingen in het basisonderwijs met rekenvaardigheden. Met behulp van de kant-en-klare app, kan de leerkracht opdrachten klaarzetten voor de leerlingen. Zo kan een individuele leerling of groep leerlingen op interactieve wijze aan de slag met de robot.

In alle klassen futureproof rekenen!
De robot kan gedurende het schooljaar rouleren tussen de verschillende lesgroepen, doordat de lesmodules eenvoudig te wisselen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de robot optimaal en effectief ingezet kan worden voor jouw klas!

Wij helpen leerlingen met rekenen, we kunnen aansluiten bij iedere rekenmethode en bij elk rekentempo, we zijn een inspirerend leermaatje voor leerlingen en we hebben heel veel geduld. En leerkrachten, we nemen veel werk uit handen!

helpen-met-rekenrobot- in-de-klas

waarom kiezen voor de rekenrobot?

Er is geen technische kennis nodig om met de robot en het platform aan de slag te gaan! De lessen zijn kant-en-klaar, gelijk inzetbaar en zichtbaar op een eenvoudig Nederlandstalig platform.

Digitale geletterdheid

Natuurlijk is de robot voor veel meer in te zetten dan alleen rekenachterstanden.

Wij starten altijd met een onderdompeling van de wereld van robot. Zo beseffen leerlingen dat zij zelf invloed hebben op wat de robot zegt en doet!

Leermiddel in de klas!

Samen leren met de robot

Ook inzetbaar voor:

Meer weten over de inhoud van deze lesmodule?

Of vraag ons informatiepakket aan,
inclusief de kosten van deze lesmodule