My VR World – online technieklessen in de lockdownperiode

Super vette online technieklessen met jouw klas. Tijdens deze lockdownperiode? Kan dat?

Jazeker kan dat! Boost de lockdown periode voor jouw leerlingen met deze super gave motiverende lessen. Wij brengen Virtual Reality naar jouw online klas. Zo kunnen de Wetenschap en Techniek lessen ook in lockdown doorgaan. Voor leerlingen van groep 7 en 8.

Wij combineren inspirerende techniek, met 21e eeuwse vaardigheden en gamification.

 • Virtual en augumented reality in het project My VR World maken jouw leerlingen kennis met virtual reality en creëren ze hun eigen virtuele fantasiewereld
 • Digitale vaardigheden leerlingen gaan concreet aan de slag met blokprogrammeren op hun eigen laptop. Dit programmeren wordt aangeleerd met blokcodes die leerlingen stapsgewijs invoeren
 • Digitale gastles onze FutureMindz-expert geeft aan jouw leerlingen een gastles op afstand in jouw eigen online school omgeving (Meets, Teams, Zoom)
 • Coronaproof alles kan online. Jouw leerlingen kunnen zelfs op bezoek bij de virtuele werelden van hun klasgenoten
 • Inzicht in werkproces leerlingen
  als leerkracht kan je ten alle tijden meekijken met  jouw leerlingen

Wat gaat er tijdens de online gastles gebeuren?

Met ‘My VR World’ brengen wij Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) naar jouw online klas. Wij dompelen de leerlingen onder in de wereld van deze inspirerende techniek. Vervolgens gaan jouw leerlingen aan de slag met programmeren en creëren hiermee een eigen VR-wereld, waarin ze hun gaafste dromen en fantasieën kunnen realiseren en waar ze personen en voorwerpen laten bewegen. De leerlingen werken samen toe naar een wereldreis, waarin alle zelfgebouwde VR-werelden zijn opgenomen. Duur van de gastles is 1,5 uur.

We starten het project met jou online op. Hierdoor raak jij er gemakkelijk mee vertrouwd.

Wat wij willen weten

En na de online gastles?

Dan hebben jij en je leerlingen voldoende kennis opgebouwd om gemakkelijk het project verder te laten gaan. Mocht je nog wat extra houvast willen dan kun je alles op je gemak nalezen in onze bijbehorende lesbrief My VR World. De leerlingen kunnen zelfstandig verder met het afbouwen van hun eigen digitale werelden. Als leerkracht kun jij makkelijk meekijken in hun werelden en zo het proces goed volgen. Het project wordt afgerond met een digitale wereldreis door de zelfgebouwde werelden.

 

Zo zal het er in jouw klas ook uit zien. Met een speciale VR bril zien de werelden er natuurlijk levensechter uit. Alleen kijken met de VR bril is tijdens deze lockdown periode niet mogelijk.

Wil je meer weten over ons Slim-aan-de-slag-aanbod? Klik hier. We helpen je graag verder.

Speciaal Slim-aan-de-slag Aanbod

Blended learning pakket. Actieprijs € 399,- ex btw

 • gratis: 30-dagen proefaccount voor digitale leeromgeving VR programmeren (CoSpaces) +
 • inrichten van je proefaccount door FutureMindz waardoor je leerlingen meteen aan de slag kunnen +
 • 1 groep digitale gastles van 1,5 uur door FutureMindz +
 • uitgebreide lesbrief My VR World en bijbehorende powerpoint voor de onderdompelingsles +
 • 15% korting als je na My VR World met je groep verder wilt met CoSpaces

Wil je met meer groepen meedoen? Omdat jullie bijvoorbeeld met 2 groepen 8 zijn?
Je betaald dan alleen nog voor de online gastlessen. Niet meer voor de lesbrief.
Dat is slechts € 150,- extra per groep.

Gun je dit jouw leerlingen èn jezelf ;)? Boek dan nu meteen jouw digitale gastles.

De online gastlessen kunnen gegeven worden op maandag of dinsdag. Andere dagen geven onze FutureMindz trainers online les aan hun eigen groepen.

Ga nu aan de slag met My VR World. Wedden dat je leerlingen vragen wanneer ze weer verder mogen bouwen aan hun 3D wereld??

Ja! ik wil meer info.

Door dit formulier te versturen geef je er toestemming voor dat we je mailen over activiteiten van FutureMindz. We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden.