Basisonderwijs

Breng toffe techniek
naar jouw klas

Techniek is hét middel om basisschoolleerlingen vaardigheden bij te brengen die zij nodig hebben in een wereld die harder verandert dan ooit. Innoveren, samenwerken, experimenteren, onderzoeken en probleemoplossend denken… het zijn er slechts een paar maar allemaal belangrijk voor het basisonderwijs. Met gave techniek en fun lesmethodes leren ze dit spelenderwijs.

Hoe cool is het om zelf te leren vliegen met een drone? Om zelf obstakels voor die drone te bouwen en zelfs een eigen drone te programmeren. Laat staan om je hele eigen virtual reality wereld te bouwen. Breng al deze toffe techniek naar jouw klas!

Wij bieden kant-en-klare, direct inzetbare, super vette en bewezen lesmethodes rondom inspirerende techniek. Het doel? Leerlingen in het basisonderwijs technische vaardigheden, creatief innoverend vermogen en andere 21e-eeuwse vaardigheden bijbrengen.

Vraag een informatiepakket aan over onze lespakketten voor het primair onderwijs

Wist je dat we ooit op tv zijn geweest bij het Jeugdjournaal?
Kijk dit filmpje! Het is alweer een paar jaar geleden, en inmiddels ziet alles er heel anders uit dan toen. Maar dat het Jeugdjournaal toen langs kwam blijft bijzonder.
“Het was tof om te zien hoe mijn leerlingen in no time zelfstandig aan het werk waren. En met wat voor verrassende oplossingen ze kwamen. En wat een super professionele trainers!”